Concert pascal
MOPAN Suceava

Au mai rămas mai puţin de patru săptămâni până la reînceperea sezonului oficial al Diviziei Naţionale de Rugby. Jucătorii formaţiei CSM Suceava şi-au reluat pregătirile şi aşteaptă în rândul lor colegi mai tineri de la echipele de juniori ale CSŞ Gura Humorului şi LPS Suceava. Primul joc de campionat va avea loc pe 16 august când gruparea suceveană va evolua pe terenul celor de la RCM Galaţi.
„Cu siguranţă nu vom putea face prea multe jocuri amicale pentru că este costisitor. În schimb, vom încerca nişte partide şcoală în compania juniorilor de la CSŞ Gura Humorului şi LPS Suceava. Am văzut câţiva tineri de perspectivă şi îi aşteptăm la noi, să se înscrie la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport şi să joace la CSM” a declarat antrenorul echipei CSM Suceava, Constantin Vlad.
Deocamdată din lotul grupării de Divizie Naţională, CSM Suceava, au plecat Constantin Varvaroi şi Andrei Ştefancu, dar au venit Muraru şi Câtea de la CSŞ Gura Humorului şi Beldiman de la LPS Suceava.
Deşi sezonul oficial va începe cu o etapă de rugby în şapte, pe 8 august, CSM Suceava a anunţat FRR că nu poate onora această competiţie din motive financiare. În aceste condiţii primul meci oficial va fi pe 16 august la RCM Galaţi, pentru ca sâmbăta următoare formaţia suceveană să joace acasă cu Stejarul Buzău. CSM Suceava se află pe locul V în clasamentul Diviziei Naţionale, dar are două partide mai puţin disputate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava