Concert pascal
MOPAN Suceava

Echipa de volei masculin a Sucevei este una de tradiție, o formație care a fost de multe ori în primul eșalon valoric, dar care în ultmii ani se ”zbate” în anonimatul Diviziei A2. Totuși, în istoria recentă a clubului se poate remarca faptul că gruparea suceveană s-a calificat constant la barajul de promovare pe prima scenă și mai ales a reușit să promoveze tineri talentați în voleiul ”mare”.

Și la începutul acestui sezon competițional, formația CSM Suceava vrea să fie o pepinieră pentru cei mai talentați jucători suceveni. Au plecat sportivi de valoare, dar din urmă se pare că vor apărea alții. De menționat totuși un fapt interesant, dar și trist puțin, tinerii voleibaliști suceveni care aveau perspectivă au ales calea universitară, pentru că în general sunt și buni la carte.

”Ne vom alinia și în acest an la startul Diviziei A2. Nu știm în ce serie vom evolua și nici cu exactitate când va începe campionatul.

Sunt alte lucruri cete, acela că din sezonul viitor nu vom mai putea conta pe Ștefan Verciuc, care s-a întors la echipa din Cluj de primă ligă. Nu-i vom avea în lot nici pe Albu și Bortă, doi jucători buni care au reușit la universități de prestigiu și deci se vor reprofila.

Am promovat doi juniori, Alexandru Roman și Florin Boghean și suntem deschiși oricărei colaborări cu orice club pentru a oferi tinerilor șansa să progreseze într-o competiție de seniori. Avem nevoie de ajutor, ca de fiecare dată la început de campionat, și sperăm ca echipa de volei a Sucevei să contine să existe” a declarat antrenorul Tudor Orășanu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava