Concert pascal
MOPAN Suceava

La finele săptămânii trecute, echipa de rugbi seniori a Clubului Sportiv Municipal Suceava a participat în Chişinău, la un turneu internaţional de rugbi în 7, turneu organizat de 17 ani de zile în memoria antrenorului „Vladimir Blizniuc”, pionierul rugbiului din Republica Moldova, ce a înfiinţat prima echipă de peste Prut, Politehnik Chişinău, care a activat în anii ’70, el fiind şi primul antrenorul al reprezentativei Moldovei între anii 1993 şi 1995.

Echipa condusă de antrenorul Constantin Vlad a reuşit să câştige patru din cele cinci meciuri disputate la acest turneu, câştigând astfel medalia de argint. În grupa din care au făcut parte, sucevenii au câştigat clar toate cele trei meciuri disputate, 38-0 cu Sheriff Tiraspol, 31-0 cu Rebel Chişinău şi 29-0 cu Bluemarin Chişinău.
În semifinale, CSM Suceava a avut un meci mult mai greu, dar tot cu victorie, cu 19-14, în compania celor de la Politehnica Odessa, după ce la pauză era 14-0 pentru elevii lui Constantin Vlad. Sucevenii au jucat finala competiţiei cu Universitatea Tehnică a Moldovei din Chişinău, dar au pierdut cu 12-31, cucerind astfel medalia de argint într-un turneu în care au fost prezente echipe din Polonia, Ucraina, România şi Republica Moldova.
„A fost un turneu foarte util pentru noi, mai ales că nu am reuşit să ne pregătim aşa cum ar fi trebuit pentru acest sezon. Avem mulţi jucători noi, mai ales în linia de 3 sferturi şi pot să spun că am avut parte de antrenamente foarte utile, în compania unor adversari diferiţi. Echipa a fost coordonată foarte bine din teren de Ştefan Ștefăroi, Lucian Preutescu a avut o evoluţie bună, Florea a revenit în forţă la echipă, dar per ansamblu sunt mulţumit de comportarea tuturor celor 11 jucători cu care ne-am deplasat. În semifinale am avut un meci foarte solicitant, iar oboseala şi-a spus cuvântul în finală. La Chişinău ne-am reîntâlnit cu prieteni vechi şi am avut la dispoziţie masa şi cazarea gratuite”, a declarat antrenorul Constantin Vlad.

CSM Suceava a participa la turneul internaţional de la Chişinău cu un lot de 11 jucători: Andrei Custrin, Ioan Toloş, Vasile Ivanov, Dragoş Manole, Alin Elisei, Ştefan Ștefăroi, Lucian Strugariu, Ioan Florea, Ionuţ Cojoc, Lucian Preutescu şi Iulian Câtea.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava