MOPAN Suceava

Echipa de volei masculin CSM Suceava a reuşit să se califice în faza a doua a play-off-ului Diviziei A2 seria est. La finele acestei săptămâni, la Bucureşti, gruparea pregătită de profesorul Victor Pancu va întâlni în cadrul unui turneu celelalte trei calificate în această fază, Steaua București, Tricolorul Ploiești și Tomis II Constanța.
„Până la urmă vom participa la acest turneu, clubul CSM găsind o soluție pentru a plăti cazarea și masa. Ca și la ultimele deplasări, transportul va fi asigurat de domnii Eugen Girigan, de la Direcţia de Drumuri şi Poduri Suceava, și Dumitru Popescu, de la firma SUCT Suceava, cărora le mulțumim pentru ajutorul pe care ni-l acordă. Din păcate, moralul jucătorilor nu este unul foarte bun și asta deoarece în acest an nu și-au primit indemnizațiile de efort, deoarece bugetul de la club a fost unul foarte mic, iar prioritatea a fost participarea în competiții”, a explicat antrenorul Victor Pancu.
Sâmbătă, de la ora 12.00, CSM Suceava va debuta la turneul din faza a doua a play-off-ului cu o partidă împotriva gazdelor de la Steaua București, duminică, de la ora 14.00 va juca în compania Tricolorului Ploiești, iar luni va încheia competiția de la ora 11.00, cu o partidă împotriva echipei Tomis II Constanța. Primele două clasate după acest turneu vor pleca la turneul de baraj alături de primele două clasate din cealaltă serie, urmând să promoveze doar echipele de pe locul I și II.
„Faptul că am ajuns în această fază a competiţiei este deja o performanţă. Am reuşit să ne ridicăm la nivelul unor echipe valoroase şi mult mai motivate. Reuşita noastră dovedeşte faptul că jucătorii noştri sunt buni şi formează o echipă omogenă.
Cunoaștem foarte bine adversarii de la acest turneu, echipe ce s-au mai întărit și s-au pregătit foarte bine. Dacă ne-am fi dorit promovarea, trebuia să facem un cantonament, să facem meciuri de pregătire și să avem tot lotul la antrenamente, dar este greu în condițiile actuale. Avem doi jucători importanți ce au probleme medicale și nu pot evolua la capacitate maximă și de aceea vom folosi și tineri, tocmai pentru a căpăta experiență”, a mai adăugat antrenorul Victor Pancu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava