Echipa de volei seniori a Clubului Sportiv Municipal Suceava revine sâmbătă în campionatul Diviziei A2 seria est cu primul meci din 2019, unul în faţa propriilor suporteri, la sala Unirea, în compania celor de la CS Ştiinţa Bacău. Partida are o miză importantă pentru clasamentul de la finalul returului, când se vor stabili adversarii pentru faza a doua a competiţiei, turneul play-off. În tur, sucevenii pregătiţi de antrenorul Tudor Orăşanu s-au impus la Bacău cu 3–2 la seturi, după ce-au condus cu 1–0 şi 2–1, câştigând setul decisiv cu 15 – 13.

„Ne aşteptăm la un meci echilibrat, dar îmi doresc o victorie cât mai clară, cu 3–0 sau 3–1, deoarece cele trei puncte ne vor ajuta să terminăm returul pe locul patru, poziţie care ne oferă avantajul terenului propriu în play-off. Din ce-am văzut în tur, o mare parte din meciul lor l-a făcut experimentatul jucător ce este din Suceava, Răzvan Purice, plus alţi doi voleibalişti. Ca şi noi, Bacăul are şi jucători tineri. Noi vom începe partida cu aceiaşi juniori pe care ne-am bazat în acest campionat şi dacă va fi nevoie vom apela şi la experienţa celor trei seniori din lot”, a explicat antrenorul sucevean Tudor Orăşanu.

Până la finalul returului, sucevenii mai au trei partide, la Ştiinţa Bucureşti, acasă în compania Rapidului şi în deplasare, la CSM Râmnicu Sărat.

Programul etapei a VII-a:
CSM Suceava – Ştiinţa Bacău
Gloria Buzău – Ştiinţa Bucureşti
CSM Râmnicu Sărat – Rapid Bucureşti

Clasamentul seriei est
1. CSU Ştiinţa Bucureşti    6    5    1    0    0          17
2. CSM Gloria Buzău    6    5    0    0    1    15
3. CS Rapid Bucureşti    6    3    1    1    1    12
4. CSM Suceava    6    1    1    0    4    5
5. CS Ştiinţa Bacău    6    0    1    2     3    4
6. CSM Râmnicu Sărat    6    0    0    1    5    1

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava