MOPAN Suceava

La finele acestei săptămâni la Galaţi va avea loc turneul de promovare în Divizia A1 de volei masculin. La competiţie vor participa echipele „Arcada” Galaţi, CSU Timişoara, CS „Chimszed” Cluj şi CSM Suceava. Formaţia suceveană va juca în prima zi cu gruparea bănăţeană, în cea de-a doua cu cea clujeană, iar în ultima partidă va întâlni favorita certă la promovare, „Arcada” Galaţi.

Formaţia suceveană se află pentru a patra oară consecutiv la barajul de promovare în primul eşalon valoric, în sezonul competiţional 2010-2011 ea evoluând în Divizia A1.

„La începutul acestui sezon competiţional obiectivul nostru a fost clasarea pe locurile IV-V, iar la final am reuşit să ne clasăm pe poziţia secundă şi implicit din nou la barajul de promovare. Noi suntem prieteni şi coechipieri, însă atmosfera în cadrul lotului este una „apăsătoare” pentru că nu ştim pe ce ne bazăm din punct de vedere al susţinerii financiare.
Din punct de vedere sportiv pot să spun că nu ar fi foarte dificil să ne luptăm pentru promovare, dar nu avem motivaţie. Totul este „în ceaţă”, cum se spune, pentru că nu poţi face faţă primului eşalon valoric fără a avea un sprijin constant. Noi am mai trăit o experienţă asemănătoare în urmă cu câţiva ani.

Avem o echipă bună, cu un nucleu de jucători aflaţi la maturitate sportivă. Ne-ar mai trebui câteva „plombe” însă pentru a putea rezista la nivel de prim eşalon valoric. Cred că doar atunci când am jucat în Divizia A1 se poate spune că am avut o echipă mai bună.

În ceea ce priveşte echipele cu care vom juca, pe cei de la Timişoara îi mai ştim, iar echipa lor este un relativ accesibilă, în timp ce despre cei de la Cluj nu ştim prea multe, dar să nu uităm că ei participă la baraj pentru că gruparea din Oradea nu avea voie. „Arcada” Galaţi este favorită certă, dar noi vom juca şi ne vom apăra şansa pentru că vrem să facem un turneu bun” a declarat căpitanul formaţiei de volei masculin CSM Suceava, Andrei Sasu.
Din lotul grupării sucevene, pregătite de profesorul Victor Pancu, la turneul de baraj va lipsi liberoul Orăşanu, accidentat.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava