MOPAN Suceava

La sfârşitul acestei săptămâni, timp de trei zile, începând de mâine, echipa de volei seniori a Clubului Sportiv Municipal Suceava va participa la ultima fază a turneului play-off, care va desemna cele două echipe din Seria Est a Diviziei A2 ce vor participa la turneul de promovare alături de celelalte două echipe calificate din Seria de Vest. La competiţia organizată de oraşul Ploieşti vor participa echipele Tricolorul Ploieşti, Ştiinţa Bacău, CSM Suceava şi CSV Dacia Buzău.
În cele trei zile se va juca în sistemul „fiecare cu fiecare”, primele două clasate calificându-se mai departe la turneul de promovare în primul eşalon, unde vor lupta cu primele două clasate din Seria de Vest a Diviziei A2. Şedinţa tehnică şi tragerea la sorţi a ordinii de disputare a partidelor va avea loc azi, de la ora 19, la Ploieşti.
„Avem tot lotul valid şi mergem la Ploieşti să ne apăram şansa, pentru că este o experienţă unică pentru tinerii noştri jucători. Suntem bine pregătiţi şi pot spune că dorim să facem o figură frumoasă. În ultimii ani am fost de fiecare dată la turneul de promovare în Divizia A1 şi ar fi interesant să participăm şi în acest an. Mulţumim sprijinului acordat de Primăria şi Consiliul Local Suceava şi de vechii noştri colaboratori şi susţinători, Dumitru Popescu şi Eugen Girigan”, a explicat antrenorul Victor Pancu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava