Concert pascal
MOPAN Suceava

În cadrul etapei a II-a a seriei est a Diviziei A2 de volei masculin, CSM Suceava a primit în sala ”Unirea” vizita echipei Tomis II Constanța. La capătul unui joc dinamic și aprig disputat, gazdele s-au impus cu 3-0 (23, 21, 15). În prima rundă a acestui sezon competițional, CSM Suceava a câștigat cu 3-1 la Rapid București.
Primele două seturi au fost deosebit de echilibrat, doar plusul de experiență al jucătorilor suceveni făcând diferența. În setul al treilea, tinerii jucători de la malul mării au cedat și au pierdut clar, la 15.
”A fost un meci dificil, așa cum ne-am așteptat de altfel, oaspeții noștri alcătuid o echipă tânără și ambițioasă cu câțiva jucători de lot național de tineret. Băieții noștri s-au mișcat destul de bine, deși în primul set s-a greșit cam mult la preluare.
Mă bucur că am câștigat pentru că, așa cum am menționat și cu alt prilej, vom avea un sezon complicat pentru că toate echipele componente ale seriei est s-au ”întărit” și mă gândesc aici în special la Știința Bacău și Tricolorul Ploiești.


Pentru noi este important este să creștem tineri voleibaliști capabili oricând să le ia locul ”veteranilor”. Și la partida cu Tomis II Constanța am avut în lot sportivi ca Mihuț, Lupuleasa, Tănasă, Amariei și chiar Andone, jucători de mare perspectivă.
Mulțumim Primăriei, Consiliului Local și Consiliului Județean Suceava pentru sprijinul constant acordat nouă în ultimii ani” a declarat antrenorul echipei de volei masculin, Victor Pancu.
De remarcat faptul că în tribunele sălii ”Unirea” au fost mai vechi iubitori ai acestui joc, dar și tineri studenți ai Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității ”Ștefan cel Mare” din Suceava, pasionați și ei de jocul de volei.
În etapa a III-a, CSM Suceava va evolua pe terenul celor de la Știința Bacău.
Pentru CSM Suceava în partida cu Tomis II Constanța au jucat: Sasu, Pietraru, Huțuleac, Giurcă, Gontariu, Mihuț, Orășanu, Andone.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava