MOPAN Suceava

În cadrul celei de-a VI-a etape a seriei est a Diviziei A2 de volei masculin, CSM Suceava a jucat la finele săptămânii trecute din nou la București, de această dată pe terenul grupării CTF Mihai I București. Tânăra grupare din capitală a ținut pasul cu formația suceveană doar în primul set, pierdut totuși la 23, pentru ca apoi să cedeze inițiativa și următoarele două seturi la 19 și 15.
”În primul set am condus destul de lejer, am avut 23-18 și 24-19 pentru ca apoi gazdele să aibă o tresărire de orgoliu. Totuși, plusul de experiență al jucătorilor noștri a fost decisiv și ne-am impus în primul set la 23.
După acest final mai echilibrat de set, tinerii jucători bucureșteni s-au ”pierdut” și le-au cedat și pe următoarele două. Și la acest meci am folosit cu încredere ”garda” tânără formată din Rață, Butnaru și Buhu. La mulțumesc din nou celor mai ”copți” pentru efortul făcut.
Mergem mai departe în acest sezon competițional grație sprijinului oferit de Primăria și Consiliul Local Suceava. Deplasarea noastră a fost susținută din nou de prietenii voleiului sucevean, Eugen Girigan și Dumitru Popescu de la SUCT Suceava” a declarat antrenorul echipei de volei masculin CSM Suceava, Victor Pancu.
Pentru formația suceveană în partida cu CTF Mihai I București au jucat: Sasu, Huțuleac, Pietraru, Orășanu, Mihuț, Gontariu, Lupuleasa, Butnaru, Rață și Buhu.
După cinci meciuri jucate în acest debut de sezon competițional în eșalonul secund al voleiului românesc, CSM Suceava are un bilanț de patru victorie și o singură înfrângere, în fața liderului Dinamo București care nu a pierdut niciun set în campionat. În etapa a VII-a, CSM Suceava va primi sâmbătă pe teren propriu vizita echipei Olimpia Râmnicu Sărat.

CSM Suceava, la a patra victorie în acest sezon competițional, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava