În cadrul etapei a V-a a Diviziei Naţionale de Rugby CSM Suceava a primit sâmbătă 3 mai pe stadionul ”Unirea” vizita echipei Știința Petroșani. La capătul unui joc aprig disputant,formația locală s-a impus cu scorul de 20-7 (10-0).
Elevii antrenorului Constantin Vlad au practicat un joc bun pe toată durata partidei în faţa unui adversar valoros care le-a opus o rezistență serioasă. Până la pauză sucevenii au reuşit să marcheze 10 puncte, după un eseu marcat de Lucian Strugariu, o transformare şi o lovitură de pedeapsă fructificate de Octavian Scolobiuc.
În partea a doua gazdele au păstrat nivelul ridicat al jocului, iar Nichiforiuc a mărit avantajul cu ajutorul unui eseu, transformarea fiind fructificată de acelaşi Octavian Scolobiuc, care până la final şi-a mai trecut în cont încă o lovitură de pedeapsă. Oaspeţii au reuţit un singur eseu, partida încheindu-se cu 20-7.
Prin această victorie, jucătorii suceveni i-au făcut un cadou frumos antrenorului Constantin Vlad, care a împlinit vârsta de 62 de primăveri.

Rezultate consemnate în etapa a V-a a Diviziei Naționale de rugby:
CSM Suceava – Știința Petroșani    20-7
CSU AV Arad – Poli Iași    0-45
RCM Galați – CS Năvodari    10-21

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava