MOPAN Suceava

Echipa de volei seniori a Clubului Sportiv Municipal Suceava a terminat pe locul patru sezonul regulat din campionatul Seriei de Est a Diviziei A2, după trei echipe care şi-au propus de la bun început promovarea şi, în consecinţă, au investit foarte mult în jucători valoroşi, proveniţi din primul eşalon, CSU Știinţa Bucureşti, CS Rapid Bucureşti şi VCM Piatra Neamţ, ultima dorindu-şi revenirea în Divizia A1, după retrogradarea din vară. Cu un buget mai puţin decât modest, echipa suceveană a contat în primul rând pe jucătorii cu experienţă, o parte ce se află spre finalul carierei, pe jucători ce au crescut aici iaracum se află la un nivel ridicat, dar mai ales pe generaţia ce vine din urmă, juniori promovaţi de la Liceul cu Program Sportiv Suceava, unde sunt pregătiţi de antrenorul-jucător al CSM-ului, Tudor Orăşanu. La finalul acestei săptămâni, seniorii suceveni vor începe a doua fază a sezonului, prima din turneul play-off, o fază în care sunt angrenate toate echipele din serie, în funcţie de locul din clasamentul de la finalul returului, primele două clasate urmând să meargă mai departe fără să joace, deoarece seria are doar şase formaţii.

Sucevenii vor juca mâine şi sâmbătă, în sala „Unirea”, în compania ocupantei locului cinci, CTF Mihai I Bucureşti. Oaspeţii au acceptat să joace primele două meciuri la Suceava, în ideea că echipa calificată se va decide la Suceava, fără a fi nevoiţi să mai vină o dată, în caz de egalitate, în această fază jucându-se în sistemul cel mai bun din trei meciuri, cu meciul unu şi trei pe terenul echipei care s-a clasat mai bine în sezonul regulat.

Formaţia suceveană este una omogenă şi care a demonstrat, atunci când s-a concentrat, că se poate bate cu oricine, dovada fiind victoria din disputa cu Rapid Bucureşti.
După această primă fază a play-off-ului, câştigătoarea din duelul de la Suceava, alături de VCM Piatra Neamţ, echipă ce joacă în compania celor de la CSM Râmnicu Sărat şi nu are cum să piardă, se va întâlni într-un turneu de patru cu primele două clasate, CSU Știinţa Bucureşti, CS Rapid Bucureşti. După jocuri fiecare cu fiecare, primele două clasate vor merge la turneul de baraj pentru promovare, unde se vor lupta cu câştigătoarele din seria de vest, primele două urmând să promoveze în Divizia A1.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava