MOPAN Suceava

La finele acestei săptămâni, sâmbătă şi duminică, sala „Unirea” din Suceava va găzdui meciurile din cadrul etapei I a fazei a II-a a turneului play-off al seriei est a Diviziei A2 de volei masculin dintre CSM Suceava şi CSU Ştiinţa Bucureşti. Formaţia suceveană a încheiat sezonul regulat pe locul II în clasament şi va întâlni ocupanta locului VII. Câştigătoarea întâlnirii este declarată echipa care câştigă cel puţin două, din cele trei partide care se dispută.
În această fază a competiţiei voleibalistice, gazdele sunt favorite certe în faţa unei grupări care a acumulat doar patru puncte în clasament, faţă de cele 31 ale sucevenilor. În situaţia, foarte probabilă, în care va trece de echipa din Bucureşti, elevii profesorului Victor Pancu vor juca în etapa a II-a din play-off cu câştigătoarea disputei dintre Tricolorul Ploieşti şi Ştiinţa Bacău.
„Nu cred că vor fi probleme pentru noi în această fază a competiţiei. Avem un lot mult mai complet şi mai valoros decât CSU Ştiinţa Bucureşti şi sunt convins că vom câştiga cele două jocuri din acest week-end.
Mult mai echilibrate vor fi meciurile din etapa a II-a a fazei I a play-off-ului atunci când vom întâlni una dintre formaţiiile Tricolorul Ploieşti sau Ştiinţa Bacău.
Noi ne vom apăra şansa în orice meci şi vom încerca să ajungem la barajul de promovare în Divizia A1, chiar dacă nu avem motivaţie.
Din lotul echipei noastre va lipsi Lucian Huţuleac care are încă probleme de serviciu, nu cel de la volei” a declarat antrenorul echipei de volei masculin CSM Suceava, Victor Pancu.
De menţionat faptul că în prima dispută dintre Tricolorul Ploieşti şi Ştiinţa Bacău, câştig de cauză au avut moldovenii care s-au impus cu 3-0.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava