MOPAN Suceava

În cadrul etapei a VI-a a Diviziei A2 de volei masculin, CSM Suceava va evolua pe terenul liderului la zi al seriei est, Tricolorul Ploieşti. Partida dintre Tricolorul Ploieşti şi CSM Suceava se va disputa sâmbătă 22 noiembrie.
După primele cinci runde, sucevenii au un bilanţ de trei victorii, cu Rapid Bucureşti, Tomis II Constanţa şi Dacia Buzău şi o înfrângere pe terenul grupării Ştiinţa Bacău.
„Ne aşteaptă cel mai dificil meci de până acum în care vom înfrunta liderul. Este clar că Tricolorul Ploieşti are o echipă de valoare dacă ne gândim doar la faptul că ploieştenii i-au învins pe cei de la Ştiinţa Bacău.
Noi vom aborda cu încredere jocul şi vom încerca să ne apărăm şansa noastră. Ştiam de la începutul acestui sezon competiţional că vom avea ca adversare formaţii care au în componenţă jucători de prim eşalon valoric, obiectivul nostru fiind acela de a promova tinerii şi, dacă se poate, să ajungem să evoluăm în play-off pentru ca cei mai tineri să poată acumula experienţă” a declarat antrenorul echipei CSM Suceava, Victor Pancu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava