Concert pascal
MOPAN Suceava

În etapa a III-a a seriei est a Diviziei A2 de volei masculin, CSM Suceava a evoluat la finele săptămânii trecute pe terenul grupării Știința Bacău. După ce în ultimii ani gruparea suceveană i-a cam învins de fiecare dată pe băcăuani, de această dată superioritatea gazdelor a fost clară și scorul întâlnirii Știința Bacău – CSM Suceava a fost 3-0 (20, 20, 19).
”Știam că vom avea un meci dificil și așa a și fost. Formația din Bacău a fost mult prea puternică pentru noi. Având în componență jucători de valoare din primul eșalon valoric, echipa gazdă ne-a dominat pe atac, iar serviciile lor ne-au pus mari probleme.
Nu se poate spune că jucătorii noștri au evoluat rău, dar diferența, cel puțin pe faza de atac a fost evidentă. Am rulat tot lotul pe care l-am avut la dispoziție pentru că este important ca tinerii să capete experiență în partide de calibru” a decalarat antrenorul echipei de volei masculin CSM Suceava, Victor Pancu.
Pentru CSM Suceava în partida cu Știința Bacău au jucat: Sasu, Pietraru, Huțuleac, Giurcă, Gontariu, Mihuț, Orășanu, Andone.
După primele trei runde de campionat, CSM Suceava are un bilanț de două victorii și o înfrângere. În etapa viitoare formația suceveană va sta.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava