MOPAN Suceava

În prima etapă a sezonului 2014 al Diviziei Naţionale de rugby, CSM Suceava va primi azi pe stadionul „Unirea” vizita echipei CSU AV Arad. Formaţia suceveană a avut din nou probleme cu pregătirea chiar dacă a efectuat mai multe partide de pregătire decât în anii trecuţi. Dificultatea a constat în adunarea tuturor componenţilor lotului la antrenamente deoarece mare parte dintre ei au locuri de muncă suplimentare şi sunt studenţi.
„Echipa noastră se află la 70% potenţial în ceea ce priveşte pregătirea fizică. Am făcut o pregătire destul de bună, dar tot nu am reuşit să-i avem pe toţi jucătorii noştri la antrenamente pentru că ei sunt semiprofesionişti.
În pofida acestui fapt vom „ataca” cu încredere noul sezon competiţional şi sperăm să le oferim suporterilor noştri victoriile pe care le aşteaptă. Avem la dispoziţie un lot numeros, tinerii noştri jucători progresând serios în anul precedent.
Din păcate moralul formaţiei noastre nu este unul prea grozav pentru că elevii mei nu au mai primit bani de multă vreme. Oricum, noi am avut probleme şi în alţi ani dar ne-am descurcat, aşa cum sper să o facem şi acum. Vrem să începem competiţiile oficiale cu o victorie şi ne vom lupta pentru acest lucru” a declarat antrenorul echipei de rugby CSM Suceava, Constantin Vlad.
Alături de CSM Suceava, din Divizia Naţională de rugby în sezonul 2014 mai fac parte echipele: Politehnica Iaşi, Ştiinţa Petroşani, CSU Arad, RC Bârlad, RCM Galaţi şi CS Năvodari. Stejarul Buzău s-a desfiinţat şi cei mai buni jucători au trecut la celelalte formaţii din campionat. La finele sezonului regulat primele patru clasate vor juca în play-off, iar ultimele trei în play-out, partidele urmând a se juca tur-retur. În aceste turnee fiecare echipă va pleca de la 0 puncte.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava