Concert pascal
MOPAN Suceava

În runda cu numărul V a seriei est a Diviziei A2 de volei masculin, CSM Suceava a întâlnit la finele săptămânii trecute în sala „Unirea”, ocupanta locului secund în clasament CSV Dacia Buzău. Gazdele veneau după două înfrângeri consecutive şi şi-au dorit foarte mult victoria în faţa unei echipe tinere şi ambiţioase.

Aşa cum ne-au obişnuit în celelalte două jocuri disputate pe teren propriu, elevii profesorului Victor Pancu au început bine meciul cu CSV Dacia Buzău şi şi-au adjudecat primul set destul de clar, scor 25-20. Tot aşa cum ne-au obşnuit, după ce şi-au trecut lejer primul set în cont, sucevenii s-au crezut deja învingători şi l-au cedat pe al doilea la 21.

Cel de-al treilea set a fost destul de echilibrat, la un moment dat tabela de marcaj indicând scorul de 15-15. Din acest moment pe teren nu a existat decât CSM Suceava, totul le-a reuşit jucătorilor formaţiei gazdă care au preluat conducerea la seturi, 2-1.

Probabil cel mai frumos set a fost al patrulea în care niciuna dintre cele două combatante nu a reuşit să aibă mai mult de două puncte avantaj. Mai experimentaţi şi puţin mai norocoşi, sucevenii s-au impus cu 25-21 şi în meciul cu CSV Dacia Buzău cu 3-1.

Cu succesul din disputa cu CSV Dacia Buzău, formaţia CSM Suceava şi-a trecut în cont a treia victorie din campionat şi are 10 puncte în clasamentul seriei est a Diviziei A2, cu punctul obţinut după înfrângerea cu 2-3 de la Bacău. Sucevenii nu au evoluat deloc rău, dar sunt încă departe de posibilităţile lor. Dacă să zicem că Pietraru a rezolvat fazele de atac, el le-a anulat apoi prin câteva preluări deloc inspirate. Se aşteaptă mai mult de la Giurcă şi Huţuleac, „cartea” câştigătoare a partidei cu buzoienii fiind veteranul Ştefură.

„Am făcut din nou un joc modest în faţa unei echipe tinere, dar cu o talie inferioară. Încă nu reuşim să ne concentrăm la maximum şi continuăm să greşit lucruri simple. Oricum, acest sezon competiţional va fi mult mai interesant decât cele anterioare” a declarat antrenorul formaţiei CSM Suceava, Victor Pancu.

Pentru CSM Suceava în partida cu CSV Dacia Buzău au evoluat: Sasu, Giurcă, Pietraru, Ştefură, Lupu, Huţuleac, Grigore, Orăşanu şi Pădurariu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava