MOPAN Suceava

În etapa a V-a a seriei est a Diviziei A2 de volei masculin, CSM Suceava a primit sâmbătă 15 noiembrie în sala ”Unirea” vizita echipei Dacia Buzău. După eșecul din disputa cu Știința Bacău, sucevenii și-au dorit mult victoria în jocul cu gruparea buzoiană și a reușit.

Primul set a fost ca un ”galop de sănătate” pentru gazde care s-au impus rapid la 18. Setul al doilea a fost echilibrat două treimi din timp. La al doilea time-ot tehnic, scorul era egal, 16-16. Din acest moment pe teren a existat doar o singură echipă, CSM Suceava ea realizând șapte puncte consecutive. Chiar dacă voleibaliștii suceveni au câștigat la 22, ei nu au avut practic emoții.

Setul al treilea a fost cel mai aprig disputat și cel mai interesant. Oaspeții, cu un amestec destul de reușit de maturitate și tinerețe, au dat o replică foarte bună experimentatei formații pregătite de profesorul Victor Pancu. Cu fostul echipier al CSM-ului Suceava, Grigore foarte inpirat, Dacia Buzău a reușit la un moment dat să conducă pe tabela de marcaj cu 22-21. Gazdele au revenit și au egalat la 22 și apoi la 23. La acest scor Gontariu a reușit un ”as” din serviciu, pentru ca la ultima minge din meci oaspeții să se ”piardă” și să cedeze în consecință și meciul cu 0-3.

Așadar, după succesul din partida cu Dacia Buzău, CSM Suceava a ajuns la trei victorii în acest debut de sezon competițional și stă bine în clasament. Pe parcursul întâlnirii dintre CSM Suceava și Dacia Buzău antrenorul Victor Pancu a încercat să dea încredere tinerilor, introducându-i în teren pe Amariei, Tanasă și Cosmin Andone.

Pentru gruparea suceveană în etapa a V-a a seriei est a Diviziei A2 de volei masculin au evoluat: Sasu, Pietrariu, Huțuleac, Gontariu, Ștefură, Orășanu, Giurcă, Andone, Amariei, Tanasă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava