În ultimul meci din acest an al sezonului competiţional 2015-2016 al seriei est a Diviziei A2 de volei masculin, CSM Suceava va primi sâmbătă, de la ora 12.00, în sala „Unirea”, vizita echipei Dacia Buzău. În meciul tur, primul din această stagiune, sucevenii s-au impus cu 3-2 după ce au fost conduşi cu 2-0 la seturi.
„Ne aşteaptă un meci destul de dificil în compania unei echipe tinere şi ambiţioase. Ne-am pregătit bine pentru această partidă şi vrem să încheiem anul cu o victorie.
Aşa cum am mai menţionat şi cu altă ocazie, întâlnirile cu Steaua Bucureşti şi Ştiinţa Bacău nu se pun în acest sezon competiţional, pentru că aceste grupări sunt mult prea puternice pentru eşalonul secund al voleiului românesc. Noi ne vom lupta pentru locul III cu Rapid Bucureşti şi Dacia Buzău” a declarat antrenorul echipei de volei masculin CSM Suceava, Victor Pancu.
Campionatul seriei est a Diviziei A2 de volei masculin se reia în data de 16 ianuarie când CSM Suceava va evolua pe terenul liderului, Steaua Bucureşti.

Etapa a VI-a a seriei est programează meciurile:
CSM Suceava – Dacia Buzău
Steaua Bucureşti – Rapid Bucureşti
Ştiinţa Bacău – Ştiinţa Bucureşti

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Sarbatori Fericite
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava