Concert pascal
MOPAN Suceava

Turneul cu numărul cinci al seriei de vest a Diviziei A2 de volei masculine a programat pentru CSM Suceava dispute cu Volei Club Zalău și CS Oțelul Roșu, grupări care pentru turneul anterior au declarat forfait din cauza infectărilor cu Covid-19.

Dornici de ”acțiune”, sportivii de la CSM Suceava pregătiți de Tudor Orășanu au ”atacat” pentru victorie fiecare meci și chiar și fiecare minge.

În derbiul primei zile a competiției CSM Suceava a avut ca deversară echipa din Zalău cu care nu a mai jucat în acest sezon competițional. ”Garda tânără” a Sucevei a demonstrat că are resurse și a câștigat cu 3-0. Scorul pe seturi a fost 25-21, 25-22 și 29-27.

În ultima zi a sezonului regulat din Seria Vest a Diviziei A2 a avut un singur meci, deși în program erau două. LAPI Dej nu a mai putut face deplasarea, astfel că ProVolei Arad a învins prin neprezentare, 3-0. În singura partidă disputată, liderul, CSM Suceava, a disput cu 3-0 de ultima clasată, CS Oțelul Roșu.

”Meciul cu echipa din Zalău a fost unul deosebit în care am întâlnit o echipă omogenă, alcătuită dintr-un mix de jucători experimentați cu tineri valoroși. Faptul că că ne-am descurcat, mai mult decât onorabil, este remarcabil în condițiile în care cel mai bătrân jucător al nostru, Verciuc, pe care l-am schimbat în ultimul set are 20 de ani.

Sper ca totul să fie bine și să putem juca în continuare pentru că tinerii noștri merită o șansă la afirmare” a declarat antrenorul Tudor Orășanu.

În rezultatelor din turneul cu numărul cinci, primele trei clasate, CSM Suceava, Pro Volei Arad și LAPI Dej s-au calificat direct în turneul final al seriei, iar Volei Club Zalău și CS Oțelul Roșu vor juca în prima fază a play-off-ului. Partidele se vor disputa după sistemul ”cel mai bun din trei seturi.

Clasament Divizia A2 (m) – Seria Vest
1. CSM Suceava – 23 puncte
2. Pro Volei Arad – 17 puncte
3. CSS CNE LAPI Dej SCM Zalău – 9 puncte
4. ACS Volei Club Zalău 2015 – 8 puncte
5. CS Oțelu Roșu – 0 puncte

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava