• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

CSM Suceava nu a reușit să producă surpriza în etapa a VI-a a seriei est a Diviziei A2 de volei masculin, pierzând pe terenul liderului Tricolorul Ploiești cu 0-3. Formația suceveană a încercat să lupte cu cea mai tare echipă din serie, dar după a a cedat la 24 în primul set, a cedat psihic și le-a pierdut și pe celălalte două și în consecință și meciul.
”Am jucat foarte bine în primul set împotriva celei mai bune echipe din serie. Din păcate, dacă altădată am fost insiprați pe finalurile de set, de această dată am avut ghinion și am pierdut.
După acest eșec jucătorii noștri s-au demoralizat și s-a mai putut face nimic. La 2-0 în favoarea gazdelor am introdus în teren și voleibaliștii mai tineri pentru a căpăta experiență” a declarat antrenorul echipei de volei masculine CSM Suceava, Victor Pancu.
Pentru gruparea suceveană în etapa a VI-a a seriei est a Diviziei A2 de volei masculin au evoluat: Sasu, Pietrariu, Huțuleac, Gontariu, Ștefură, Orășanu, Giurcă, Andone, Amariei, Tanasă. După șase runde, CSM Suceava are trei victorii și două înfrângeri, o rundă fiind de pauză pentru suceveni.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava