Concert pascal
MOPAN Suceava

La finele acestei săptămâni la București va avea loc turneul de baraj pentru promovarea în Divizia A1 de volei masculin. Așa cum ne-a obișnuit de-a lungul anilor, echipa CSM Suceava este o prezență constantă în această fază a competiției. Din nou așa cum s-a petrecut în majoritatea aparițiilor la acest turneu din ultima perioadă, formația suceveană poate accede oricând în primul eșalon valoric, are echipă, dar nu are susținere.

Acest an nu face excepție, gruparea suceveană nu a pierdut niciun meci în acest sezon competițional în seria vest a Diviziei A2 și se poate lupta cu oricine, însă nu are ”elan”. Pentru cele două locuri care duc în Divizia A1 se vor lupta doar trei echipe, cea din Zalău neavând drept de promovare. Așadar, la startul barajului vor fi prezente Rapid București, Titanii ASE București și CSM Suceava.

Formația suceveană va juca vineri cu cea mai bună echipă, rapid București și apoi sâmbătă cu Titanii ASE București.

”Noi vom merge la acest turneu să ne apărăm șansa. Nu avem un obiectiv cert, dar noi vom aborda la victorie ambele dispute. Din păcate, din echipa noastră va lipsi ridicătorul Verciuc, care s-a accidentat pe ultima sută de metri.

Este o ocazie deosebită pentru echipa noastră de a evolua în partide cu miză. Poate că la un moment dat va apărea cineva care va iubi voleiul sucevean și-l va susține. Nu mai punem la socoteală faptul că lotul de volei este cel mai economic, dacă se poate spune, în vreme de pandemie, pentru că pe teren evoluează doar șase jucători, nu 11 ca la fotbal sau 15 ca la rugby” a declarat antrenorul echipei CSM Suceava, Tudor Orășanu.

CSM Suceava pornește fără nicio presiune la turneul de promovare în Divizia A1, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava