Concert pascal
MOPAN Suceava

Echipa de volei masculin CSM Suceava pregăteşte sezonul competiţional 2016-2017 cu două meciuri în compania echipei de juniori I a LPS Piatra Neamţ. Partidele, care se înscriu sub egida „Cupei Sucevei”, vor avea loc azi de la ora 16.00 în sala „Unirea” şi peste o săptămână în aceeaşi sală.

În buna înţelegere care există între centrele voleibalistice din Piatra Neamţ şi Suceava, gruparea pregătită de profesorul Victor Pancu a primit să fie „sparring-parner” formaţia nemţene de juniori care se pregăteşte pentru turneul final al Campionatului Naţional.
„Meciurile cu juniorii nemţeni sunt unele foarte utile în programul nostru de pregătire, partide în care şi noi vom folosi cei mai tineri jucători ai noştri. Jocurile sunt mai importante pentru oaspeţii noştri care se pregătesc pentru calificarea la turneul final.
Sezonul competiţional care a trecut a fost unul dificil, dar pe care l-am dus la capăt datorită sprijinului constant oferit de Primăria şi Consiliul Local Suceava.

Echipa de volei a Sucevei este una de tradiţie şi sperăm ca această tradiţie să se păstreze. Ne-am străduit să ne ridicăm la nivelul adversarilor noştri, Steaua Bucureşti şi Ştiinţa Bacău, formaţii valoroase cu mulţi sportivi de prim eşalon valoric. Am încheiat campionatul seriei est a Diviziei A2 pe locul III şi am încercat să promovăm tinerele generaţii de jucători.

Le mulţumim celor care ne-au susţinut, Consiliul Local şi Primăria Suceava, Consiliul Judeţean şi prietenii voleiului sucevean, Dumitru Popescu de la SUCT şi Eugen Girigan.

Pe lângă partidele cu juniorii nemţeni vom încerca în această perioadă de menţinere a tonusului să facem câteva meciuri şi cu alţi adversari printre care şi grupări din Cernăuţi de la prietenii noştri din Ucraina” a declarat antrenorul echipei de volei masculin CSM Suceava, Victor Pancu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava