MOPAN Suceava

În primul meci oficial al anului 2016 pe stadionul „Unirea”, echipa de rugby CSM Suceava va primi azi de la ora 14.00 vizita grupării RC Bârlad, într-o partidă care contează pentru etapa a II-a a Cupei României. În prima etapă a acestei competiţii CSM Suceava a pierdut la Năvodari, 5-43, în timp ce RC Bârlad a cedat la limită, 15-17 la RCM Galaţi.

Cu prilejul acestui meci, componenţii formaţiei CSM Suceava vor prezenta noul echipament de joc, acelaşi lucru făcându-l şi juniorii clubului pregătiţi de Vasile Conache, juniori care vor evolua în deschiderea partidei de seniori împotriva echipei CSŞ Gura Humorului.

„Jucăm primul meci din acest an în faţa propriilor suporteri şi vrem să facem o partidă frumoasă. La Năvodari am jucat bine doar primul sfert de oră, pentru ca apoi să cedăm definitiv iniţiativa. Şi la această întâlnire vom folosi jucătorii tineri pentru că vrem să-i pregătim pentru campionat.

Ne aşteaptă un teren greu, dar suntem obişnuiţi cu condiţiile dificile de joc. Sper să nu dezamăgim şi să mulţumim suporterii noştri fideli” a declarat antrenorul echipei de rugby CSM Suceava, Constantin Vlad.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava