Concert pascal
MOPAN Suceava

CSM Suceava s-a calificat, din nou, la barajul de promovare în prima divizie la volei masculine, după ce s-a clasat pe locul second în serie est a Diviziei A2. La fel ca și în anii trecuți, formația suceveană pregătită de Tudor Orășanu a arătat că poate promova tinere talente și că se poate califica la pas la barajul pentru Divizia A1. Păcat de faptul că nu poate face pasul următor, unul foarte mare având în vedere diferența de valoarea între primele două eșaloane valorice.

La turneul care va avea loc la Zalău în perioada 15-17 aprilie vor participa echipele: CS Tomis Constanța, CSM Suceava, CS Provolei Arad și CS Oțelul Roșu. Trebuie de menționat faptul că gruparea de pe litoral are un lot extrem de competitive cu jucători care au evoluat în primul eșalon valoric, dar care nu au venit în ultimul turneu de la Suceava.

De partea cealaltă, cea ardeleană, se poate spune că lucrurile au fost mult mai echilibrate. Primele trei echipe în clasament au fost despărțite de un singur punct, toate cele trei având aceeași bilanț de patru victorii și două înfrângeri. Deci există ”fisuri” la ambele grupări calificate la baraj. Ca de fiecare dată rămâne problema susținerii pentru Divizia A1.

Antrenorul sucevean Tudor Orășanu a mizat în acest sezon pe următorul lot de jucatori: Gontariu, Sasu, Dănilă, Roman, Boghean, Ștreangă, Asmarandei, Curic, Croitor, Hortopeanu, Ciubotariu și Verciuc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava