Concert pascal
MOPAN Suceava

La finele săptămânii trecute, sala ”Unirea” a găzduit meciurile din cadrul primei etape a fazei a II-a a turneului play-off al seriei est a Diviziei A2 de volei masculin. Față în față s-au aflat CSM Suceava și CSU Știința București, ocupantele locurilor II, respectiv VII la capătul sezonului regulat. În mod normal, jocurile ar fi trebuit să fie disputate alternativ pe terenurile ambelor echipe, însă diferențele dintre cele două grupări erau prea mari pentru ca bucureștenii să mai facă o deplasare, absolut inutilă de altfel.
CSM Suceava nu a avut nicio problemă în cele două întâlniri cu CSU Știința București câștigând ambele dispute cu 3-0. În ziua de sâmbătă elevii profesorului Victor Pancu s-au impus la 15, 17 și 14, pentru ca a doua zi, duminică, ei să câștige la 16, 20 și 14.
Poate victoriile par prea nete, dar trebuie de menționat faptul că în fiecare set din cele șase disputate, bucureștenii s-au ținut bine până la primul time-out tehnic. Din păcate, oaspeții s-au demoralizat de fiecare dată după un punct ”cheie” și s-au dus ”la vale” de fiecare dată.
În orice caz, diferența dintre CSM Suceava și CSU Știința București a fost una clară, gazdele demostrându-și superioritatea clară.
În faza următoare a turneului play-off, CSM Suceava va juca împotriva câștigătoarei dintre Tricolorul Ploiești și Ștința Bacău. În cazul în care sucevenii vor trece de învingătoarea acestei ”duble” vor ajunge să joace din nou la barajul de promovare în Divizia A1 a voleiului masculin românesc.
Poate că acest lucru pare puțin, dar trebuie să ne aducem aminte că CSM Suceava a participat de fiecare la barajele de promovare în ultimii cinci ani, la capătul unei promovări evoluând chiar în primul eșalon valoric.
Pentru CSM Suceava în disputele cu CSU Știința București au evoluat: Sasu, Pietraru, Grigore, Lupu, Ursachi, Ștefură, Orășanu, Andone, Gontariu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava