MOPAN Suceava

Echipa de volei CSM Suceava a reuşit să se califice mai departe în cea de-a doua etapă a turneului de play-off în detrimentul celor de la Dacia Buzău.
După ce săptămâna trecută au câştigat pe teren propriu prima întâlnire cu buzoienii, sâmbătă, în cea de-a doua confruntare, disputată în deplasare, CSM Suceava a dispus de gazde cu scorul de 3-2 la seturi.
Elevii lui Victor Pancu au câştigat primele două seturi la 25 şi 20, dar, din păcate, liberoul Orăşanu s-a accidentat şi sucevenii au fost nevoiţi să improvizeze și au cedat în următoareele seturi. În tie-break elevii profesorului Victor Pancu au fost mai buni și au câștigat cu 15-8.
La finalul lunii va avea loc faza a doua a play-off-ului, în perioada 29-31 martie, CSM Suceava urmând să întâlnească în cadrul unui turneu celelalte 3 câştigătoare din prima fază, Steaua București, Trcicolorul Plouiești și Tomis Constanța II.
”Le mulțumesc jucătorilor mei pentru efortul depus pentru a ajunge în această fază a competiției. Am demonstrate că avem valoare și capacitate de a ajunge printre cei mai buni.
Ne-a susținut clubul nostru CSM și am avut și sprijinul domnului Eugen Girigan și al domnului Tudor Popescu de la SUCT Suceava.
Nu știm dacă putem să ajungem la turneul final care va avea loc la București, dar în orice caz am demonstrat că putem ajunge printre cei mai buni” a declarat profesorul Victor Pancu, antrenor al echipei de volei masculine CSM Suceava.
De menționat faptul că Tomis Constanța II nu are drept de promovare în primul eșalon valoric al voleiului românesc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava