Concert pascal
MOPAN Suceava

Stadionul ”Unirea” din Suceava a găzduit la finele săptămânii trecute un adevărat festival rugbistic care a cuprins două meciuri deosebit de interesante. În primul dintre ele s-au întâlnit echipele CSM Suceava și RC Gura Humorului în cadrul etapei a V-a a grupei centru-nord a Diviziei Naționale, iar în cel de-al doilea formațiile de old-boys reprezentând cele două orașe sucevene.
Vremea splendidă și programul atractiv și promițător a făcut în așa fel încât tribunele stadionului ”Unirea” să fie foarte animate. Și în teren lucrurile au stat la fel, mai ales că jucătorii celor două grupări, CSM Suceava și RC Gura Humorului, se cunoșteau foarte bine, mare parte dintre ei fiind foști colegi.
După o primă ratare a unei lovituri de pedeapsă executate de fundașul gazdelor, Dușakovschi, elevii antrenorului Marius Colțuneac, un pic mai experimentați decât adversarii lor, au reușit să deschidă scorul în urma unei acțiuni colective prin veteranul Nichiforiuc. Dușakovschi a transformat eseul și scorul a devenit 7-0 în favoarea celor de la CSM Suceava.
Tot sucevenii au continuat să fie mai activi și mai inspirați și ăn urma unei erori a apărării humorene, Florea a culcat din nou balonul în terenul lor de țintă. Dușakovschi a transformat și scorul a devenit 14-0.
După pauză, la rampă a ieșit fundașul celor de la CSM Suceava, Dușakovschi care a reușit două superbe eseuri, ambele transformate tot de el. Scorul final al partidei dintre CSM Suceava și RC Gura Humorului a fost 28-0, gazdele luând și punctul bonus ofensiv.


Mai emoționant și bineînțeles, un pic mai lejer, a fost meciul de old-boys care a adus în fața iubitorilor de rugby din Suceava foste glorii ale jocului cu balonul oval din Suceava și Gura Humorului. A fost un adevărat spectacol sportiv rugbiul sucevean demonstrând încă o dată că reprezintă o mare familie. Festivalul rugbistic s-a încheiat cu repriza a treia, cea de socializare, parte care a pecetluit prietenia și a întărit legăturile calde din inimile rugbiștilor suceveni.
Rezultate consemnate în etapa a V-a:
CSM Suceava – RC Gura Humorului    28-0
CSM Sibiu – Știința Petroșani    20-97

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava