În cadrul etapei a II-a a Diviziei Naționale de rugby, CSM Suceava a evoluat pe terenul formației CS Mănăștur Cluj. După un început ”incert”, sucevenii s-au impus cu 36-22.
Gazdele au început bine partida și, până s-au ”trezit” elevii antrenorului Constantin Vlad, conduceau cu 14-0. Ștefan Ștefăroi a ”sunat” adunarea și scorul a devenit favorabil bucovinenilor în urma unor acșiuni deosebite.
Partea a doua a disputei dintre CS Mănăștur Cluj și CSM Suceava nu a fost la fel dde spectaculoasă ca prima, tabela de marcaj consemnând la final scorul de 22-36. Pentru învingători au punctat Ștefan Ștefăroi, două eseuri, Octavian Scolobiuc, Nichiforiuc și Crețuleac, câte o încercare și celălalte puncte fiind trecute în contul transformerului Sabin Crețu.
”Este bine că am câștigat și ne-am trecut în cont cinci puncte. Exceptând debutul foarte modest, pot spune că echipa noastră a dat semne de revenire. Cel mai important lucru este acela că jucăm cu tineri rugbiști de pe meleaguri bucovinene, chiar la această dispută consemnându-se două debuturi la seniori în Divizia Națională, Dragoș Manolache și Ion Covaliu.
Așa cum am mai menționat și cu alte ocazii, ne adaptăm din mers și pe stadionul ”Unirea” putem ține piept oricărui adversar” a declarat antrenorul echipei CSM Suceava, Constantin Vlad.

Rezultate înregistrate în etapa a II-a a Diviziei Naționale de rugby:
CS Mănăștur Cluj – CSM Suceava    22-36
CSU AV Arad – RCM Galați    15-14
Știința Petroșani – CS Năvodari    20-19
Stejarul Buzău – RC Bârlad    20-0

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava