Concert pascal
MOPAN Suceava

În penultima etapă a sezonului regulat al seriei est a Diviziei A2 de volei masculin, CSM Suceava a întâlnit sâmbătă 22 februarie în sala ”Unirea” gruparea Rapid București. Meciul nu a avut istoric, sucevenii impunându-se clar cu 3-0 (15, 18, 17).
Ambele formații care s-au întâlnit în runda a XVII-a au fost alcătuite dintr-un amestec de jucători cu experiență, alături de voleibaliști foarte tineri. ”Mixul” sucevenilor a fost mult peste cel al rapidiștilor bucureșteni, elevii profesorului Victor Pancu arătând că au progresat foarte mult. Poate în setul second oaspeții au mai ”mișcat” ceva, dar după ce au condus cu 10-7 s-au ”tăiat” și au pierdut fără drept de apel.

Deocamdată CSM Suceava ocupă locul III în clasamentul seriei est cu 30 de puncte, cu două mai multe decât Tomis Constanța care s-a impus cu 3-2 la Știința Bacău. Ultima etapă este decisivă pentru stabilirea clasamentului final pentru că CSM Suceava va juca pe terenul grupării de pe litoral. Pentru a putea rămâne pe locul al treilea, sucevenii trebuie să câștige sau să piardă cu 3-2, în orice alte condiții elevii profesorului Victor Pancu vor termina pe locul IV.
Dacă vor încheia sezonul competițional regulat pe III, CSM Suceava va juca în prima etapă a play-off-ului cu echipa de pe VI, adică Știința Bacău, cel mai probabil. Dacă CSM Suceava va termina pe locul IV, atunci va întâlni formația Dacia Buzău. În ambele situații, CSM Suceava are avantaj pentru că două din cele trei meciuri care se joacă în play-off le va juca pe propriul teren

CSM Suceava: Sasu, Pietraru, Huțuleac, Giurcă, Ștefură, Tanasă, Orășanu, Amariei, Marc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava