MOPAN Suceava

Prima echipă suceveană care va intra în focurile competiţiilor oficiale este cea de volei masculin. CSM Suceava va juca în etapa a X-a a Diviziei A2, Seria Vest, pe terenul celor de la CSS Lapi Dej, în data de 25 ianuarie. Pentru elevii antrenorului Tudor Orăşanu prima etapă ar fi trebuit să fie pe 18 ianuarie, dar CSM Suceava a jucat şi câştigat în devans partida cu Pro Volei Arad.

”La începutul acestei săptămâni i-am convocat pe jucătorii noştri la primul antrenament. Nu avem prea mult timp la dispoziţie pentru pregătire, de aceea trebuie să dăm dovadă de seriozitate la antrenamente.
La seniori, pentru noi obiectivul este limpede de mai multă vreme, şi anume pregătirea celor mai tineri pentru marea performanţă. Pentru ei este extrem de important să aibă cât mai multe meciuri în picioare şi să evolueze în compania unor echipe puternice.
La juniori, trebuie să o luăm pas cu pas, pentru că ne dorim accederea la turneul semifinal şi, de ce nu, chiar şi mai departe. Prima partidă oficială din acest an pentru juniorii de la LPS Suceava este cea de pe 18 ianuarie, de la Botoşani, un meci foarte important pentru noi ”, a declarat antrenorul Tudor Orăşanu, care a dorit să mulţumească pentru sprijin Primăriei şi Consiliului Local Suceava.

Formaţia de volei masculin CSM Suceava este în prezent pe locul secund în Divizia A2, Seria Vest, la egalitate de puncte cu liderul Pro Volei Arad.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava