Concert pascal
MOPAN Suceava

Prima echipă suceveană care va intra în ”focul” competițiilor oficiale în 2016 este cea de volei masculin, CSM Suceava. Elevii profesorului Victor Pancu vor avea parte de o ”trezire” serioasă în 16 ianuarie când vor evolua pe terenul liderului Steaua București.
La finele primei părți a campionatului seriei est a Diviziei A2 de volei masculin, CSM Suceava se află pe locul III, loc pe care dorește să-l păstreze până la finele sezonului regulat.
”Avem un timp foarte scurt să ne pregătim pentru primul joc oficial din 2016 și chiar de azi trebuie să reluăm antrenamentele. Pentru noi importante în această parte a doua a campionatului sunt partidele de pe propriu teren, partide pe care vrem să le câștigăm. Așa cum am mai menționat și cu altă ocazie, echipa noastră nu se poate lupta cu Steaua sau Știința Bacău, formații cu jucători de prim eșalon valoric, dar va încerca să se ridice la nivelul lor și să ajungă de pe locul III în play-off. Avem câțiva jucători tineri cărora le va prinde bine să evolueze în meciuri tari” a declarat antrenorul echipei CSM Suceava, Victor Pancu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava