Concert pascal
MOPAN Suceava

Lotul echipei de rugby CSM Suceava şi-a reluat pregătirile pentru a doua parte a sezonului competiţional 2013 al Diviziei Naţionale. După zece etape de campionat formaţia suceveană se află pe locul V cu 20 de puncte, la doar un singur punct de locul IV care permite accesul în play-off, loc ocupat în avest moment de Ştiinţa Petroşani.

La apelul antrenorului Constantin Vlad s-au prezentat majoritatea componenţilor lotului grupării sucevene. Sunt şi două nume noi pe lista tehnicianului sucevean, Drelciuc şi Olariu de la proaspăta campioană naţională U19 CSŞ Gura Humorului.

“Ne vom pregăti la nivel local pentru că nu avem posibiltatea de a realize un stagiu centralizat. Nici partide amicale cu alte echipe nu vom putea face, dar vom juca între noi pentru că avem un lot numeros la dispoziţie. Poate că aceste dispute vor fi utile pentru ca fiecare jucător să aibă posibilitatea de a-şi câştiga locul în echipă.

Doi tineri de la CSŞ Gura Humorului şi-au manifestat dorinţa de a evolua la echipa noastră şi-i aşteptăm să se hotărască deoarece avem de făcut acte, vizita medicală, asigurări de accidente şi aceste lucruri durează.

Aşa cum am menţionat şi cu altă ocazie, bugetul pe care l-am avut de la CSM Suceava a fost epuizat şi aşteptăm sprijinul Primăriei pentru a ne putea desfăşura activitatea. Sunt convins că dacă vom avea o susţinere constantă ne vom putea descurca. Am încercat să ne adaptăm la situaţia din acest moment şi ne-am restrâns activitatea, în campionatele oficiale urmând să evolueze doar echipa de seniori şi o formaţie de juniori” a declarat antrenorul sucevean, Constantin Vlad.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava