Înainte de prima dispută oficială din 2015, echipa de volei masculin, CSM Suceava a jucat un meci de pregătire pe terenul celor de la VCM Piatra Neamţ, returnând “favorul” din săptămâna precedentă, atunci când în sala “Unirea” s-au disputat şase seturi. Pentru ambele grupări, întâlnirile au fost deosebit de utile în perspectiva debuturilor oficiale de campionat.
“Cei de la VCM Piatra Neamţ ne-au oferit şi “revanşa” partidei din urmă cu o săptămână, demostrând încă o dată că sunt partenerii noştri tradiţionali şi le mulţumim pentru acest gest. Nu am mai jucat aşa multe seturi ca în urmă cu o săptămână, dar cele patru runde au relevat un progres, cel puţin pentru noi.
Mîine (sâmbătă) vom juca un meci greu cu Ştiinţa Bacău, de la ora 11.00 şi nu avem tot lotul la dispoziţie. Avem câţiva sportivi incerţi şi sperăm ca cei care îi vor înlocui să se ridice la nivelul titularilor. Partida cu Ştiinţa Bacău va fi una dificilă, dar ne vom lupta pentru victorie în oriced condiţii” a declarat antrenorul echipei de volei masculin CSM Suceava, Victor Pancu.
Formaţia CSM Suceava se află pe locul second Seriei est a Diviziei A2 de volei masculin având 15 puncte după zece etape.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava