MOPAN Suceava

La finele acestei săptămâni, echipa de volei masculin CSM Suceava va participa la turneul play-off al seriei est a Diviziei A2, turneu care va avea loc la Bacău. La competiţia pentru cele două locuri care duc la barajul de promovare în Divizia A1 se vor lupta formaţiile Ştiinţa Bacău, Steaua Bucureşti, CSM Suceava şi Rapid Bucureşti.

Gruparea suceveană va pleca azi la Bacău şi tot azi va disputa şi primul meci, cu Steaua Bucureşti, de la ora 15.00. Sâmbătă, 9 aprilie, CSM Suceava va întâlni de la ora 17.00 gruparea gazdă Ştiinţa Bacău, pentru ca duminică de la ora 10.00 să joace cu Rapid Bucureşti.

„Vrem să ne apărăm şansa noastră la turneul de la Bacău. Va fi greu să ne măsurăm cu Ştiinţa Bacău şi Steaua Bucureşti, echipe în care s-an investit mult, dar vom încerca să le facem faţă.

Pentru noi este important să utilizăm tot lotul de jucători, pentru cei mai tineri fiind o experienţă deosebită disputarea unor partide în compania unor formaţii de valoare în condiţii de presiune” a declarat antrenorul echipei de volei masculin CSM Suceava, Victor Pancu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava