• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

În etapa a doua a turneului play-off-ul al Diviziei Naţionale de rugby seniori, ambele reprezentante ale judeţului Suceava, echipa Clubului Sportiv Municipal Suceava şi Rugby Club Gura Humorului, au pierdut în faţa principalelor candidate la titlul de campioană în acest an, Știinţa Petroşani şi CS Năvodari.
Pe stadionul Tineretului din Gura Humorului, echipa locală a evoluat pentru a doua oară pe teren propriu în această fază a competiţiei, în compania primei clasate, CS Năvodari. Gazdele au rezistat doar 20 de minute, iar oaspeţii au dominat jocul până la final şi s-au impus la scor, 61–3, câştigând şi punctul bonus ofensiv.
RC Gura Humorului a început meciul în formula: Ștefăniţă Rusu, Vieru, Formagiu, Țurcan, Bogdan Rusu, Cosmin Miroş, Sandu, Chiriac, Vaman, Lupu, Micu, Simeria, Deliu, Gafiţa şi Michiduţă, în teren intrând pe parcurs şi Croitoru, Zup, Costan, Voicu, Matei, Rambo Plaiu şi Samuil Plaiu, Alexandru Miroş.
De cealaltă parte, CSM Suceava a pierdut partida de la Știinţa Petroşani cu scorul de 7–38. Elevii antrenorului Marius Colţuneac au primit eseu în primul minut. Pe alte două greşeli personale ale sucevenilor, gazdele au mai reuşit două eseuri în primul sfert de oră, iar la pauză a fost 17–0.
CSM Suceava a început partida de Petroşani în formula: Câtea, Portariu, Stanciuc, Medrihan, Fânariu, Zimbru, Vasilache, Nichiforiuc, Bolat, Dusacovschi, Ivanov, Borş, Custrin, Hreceniuc şi Brăteanu, pe parcursul meciului intrând şi Clim, Țârdea şi Poenaru.
Sâmbătă, de la ora 10.00, CSM Suceava va primi vizita Griviţei Bucureşti, la stadionul Unirea, în timp ce RC Gura Humorului va evolua duminică, la Bârlad.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava