MOPAN Suceava

Cu doar câteva zile înainte de debutul sezonului oficial al seriei est a Diviziei A2 de volei masculin, care va avea loc în 24 octombrie, CSM Suceava va juca un ultim meci amical. Mâine, de la ora 10.30 în sala „Unirea”, formaţia suceveană va primi vizita echipei Dinamo Chişinău.
„Este o ocazie bună pentru noi de a ne verifica potenţialul înainte de începutul campionatului. Cei din Chişinău au efectuat un turneu la Bacău şi înainte de a se întoarce acasă vor juca un meci şi cu noi.
Ne aşteaptă un sezon competiţional dificil, chiar dacă în seria noastră vor fi doar şase echipe. Şi Steaua şi Ştiinţa Bacău au în lot voleibalişti de prim eşalon valoric şi va fi foarte greu să ne luptăm cu ei. Noi ne bazăm în continuare pe sportivi bucovineni şi vom căuta din nou să promovăm tinerii” a declarat antrenorul echipei de volei masculin CSM Suceava, Victor Pancu.
Din seria est a Divizia A2 de volei masculin fac parte grupările Dacia Buzău, Ştiinţa Bucureşti, Ştiinţa Bacău, Steaua Bucureşti, Rapid Bucureşti şi CSM Suceava. În primul joc oficial de campionat CSM Suceava va evolua sâmbătă 24 octombrie pe terenul celor de la Dacia Buzău.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava