Concert pascal
MOPAN Suceava

La sfârșitul acestei săptămâni ar fi trebuit să înceapă campionatul seriei vest a Diviziei A2 de volei masculin din care face parte și CSM Suceava. Trecând peste faptul că formația suceveană nu are nicio poziționare în zona de vest, se pare că nici nu va debuta la data programată contra echipei ACS Zalău.

”Pentru moment știm faptul că nu vom merge în Ardeal în prima etapă pentru că formația din Zalău încă nu este pe tabel, cum se spune. Pentru noi nu se știe dacă este un lucru bun sau nu, dar cert este faptul că primul meci de campionat va fi la Brașov, iar primul joc pe teren propriu va fi cel cu Știința Bacău din 2 noiembrie.

În acest an, după plecările tinerilor Cazacu, Rață și Verciuc, avem la dispoziție un lot reprezentat de o combinație de experiență și tinerețe. Au rămas în lotul formației noastre veterani ca Huțuleac, Sasu sau Gontariu, dar au și venit juniori de la LPS Suceava.

La fel ca în ultimii ani, obiectivul nostru este promovăm tinere talente și să le oferim acestora șansa de a juca cât mai multe partide contra echipelor de top pentru a se putea pregăti cât mai bine” a declarat antrenorul echipei de volei masculin seniori a CSM Suceava, Tudor Orășanu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava