• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Mâine de la ora 10.30 sala „Unirea” va găzdui un interesant meci amical de volei masculin dintre echipa locală CSM şi lotul naţional de cadeţi al României. Din selecţionata de juniori II a României face parte şi suceveanul Alexandru Orest Raţă. Tânărul în vârstă de doar 16 ani a fost selecţionat şi pregătit la CSŞ Suceava de profesorul Tudor Orăşanu şi se anunţă a fi o mare speranţă a sportului sucevean.

„În ultimii ani ne-am axat pe promovarea tinerei generaţii şi sper să continuăm pe această linie. Faptul că un sportiv născut în Suceava, Alexandru Orest Raţă, face parte din lotul naţional de cadeţi este un motiv de bucurie pentru noi.

Acest lucru dovedeşte faptul că voleiul sucevean are resurse de talente şi merită toată încrederea. Sper ca voleiul sucevean să fie susţinut în continuare de Primăria şi Consiuliul Local şi le mulţumim pentru faptul că au fost alături de noi de-a lungul anilor” a declarat antrenorul echipei de volei masculin CSM Suceava, Victor Pancu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava