Concert pascal
MOPAN Suceava

În cadrul grupei albastre a Cupei României la rugbi, CSM Suceava va întâlni mâine, pe stadionul „Unirea”, de la ora 10, formaţia RCM Galaţi. Formaţia suceveană a avut momente bune de joc în toate partidele disputate, dar încă nu a reuşit să câştige niciun joc.
„Am făcut jocuri bune în multe partide, însă nu am reuşit să câştigăm. Pentru noi, participarea în Cupa României în acest an a fost foarte utilă, meciurile disputate înlocuind cu succes întâlnirile amicale pe care le-am regretat anii trecuţi.

În altă ordine de idei, avem o un lot format din mulţi jucători tineri şi ei au nevoie de dueluri tari, cu echipe puternice pentru a căpăta experienţă. Sunt absolut convins că în sezonul oficial vom pune probleme oricărei adversare.

În acest an campionatul va fi unul foarte dificil, colegele noastre din eşalonul secund având loturi extrem de competitive, dovadă fiind ascensiunea unor grupări ca CS Năvodari şi RCM Galaţi.

Ne dorim să dăm o replică bună formaţiei gălăţene şi dacă se poate, să ne trecem în cont prima victorie din Cupa României” a declarat antrenorul echipei de rugbi CSM Suceava, Constantin Vlad.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava