Concert pascal
MOPAN Suceava

În primul meci al fazei I a play-off-ului seriei est a Diviziei A2 de volei masculin, CSM Suceava a învins cu 3-0, pe teren propriu, gruparea Ştiinţa Bucureşti. Cum sistemul de desfăşurare în această fază a competiţiei este cel mai bun din trei partide, sucevenii vor să încheie „conturile” din doar două jocuri, astfel că îşi doresc să facă un meci bun şi să câştige sâmbătă la Bucureşti. Meciul va avea loc de la ora 11:00.
Deşi a avut în cont doar şapte seturi câştigate în 10 întâlniri în cadrul sezonului regulat, „lanterna roşie” Ştiinţa Bucureşti a evoluat bine în sala „Unirea” din Suceava, jucătorii ei fiind supăraţi chiar pentru că, după opinia lor, au fost dezavantajaţi în setul secund.
„În prima partidă cu CSM Bucureşti adversarii noştri au fost foarte aproape să câştige un set şi au arătat că doresc mai mult chiar dacă s-au clasat pe ultimul loc în sezonul regulat. Va trebui să jucăm mai atent, să facem mai puţine greşeli la serviciu şi la preluare şi să învingem fără drept de apel.
Şi la această deplasare, prietenii voleiului sucevean, Dumitru Popescu de la SUCT şi Eugen Girigan ne-au sprijinit” a declarat antrenorul echipei de volei masculin CSM Suceava, Victor Pancu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava