MOPAN Suceava

La finele săptămânii trecute, la Bacău, aproximativ 115 sportivi din ţară, reprezentând 22 de cluburi sportive, au participat la etapa regională a Campionatului Naţional de Nataţie pentru cadeţi, concurs de calificare pentru finalele pe ţară. Clubul Sportiv Şcolar 3 Suceava a participat la etapa de zonă cu o delegaţie alcătuită din 11 sportivi: 14 ani – Şerban Cotos, Sebastian Croitor, Vlad Brandis şi Ştefan Ropan; 13 ani – Victor Turluianu şi Ioana Năstacă; 12 ani – Călin Moscaliuc, Ionuţ Socoliuc, Paul Roman, Robert Popescu şi Cosmina Aaniţei.

După patru reuniuni ale concursului din week-end-ultrecut, CSŞ 3 Suceava s-a situat pe locul I în clasamentul general pe echipe, urmat de “Atena” Constanţa şi “Aqua Sport” Galaţi.

În clasamentele individuale, Călin Moscaliuc a bifat patru medalii de aur – 100 şi 200 metri Liber, 100 spate şi 100 Fluture, Ioana Năstacă a câştigat trei medalii de aur – 100 şi 400 Liber, 100 Fluture şi un locul 3 la 100 Spate. Şerban Cotos a obţinut două medalii de aur, la 100 Fluture şi 400 Liber, două medalii de argint la 100 Liber şi 100 Spate, Ionuţ Socoliuc – o medalie de argint la 100 Bras, Sebastian Croitor – trei medalii de bronz la 100 şi 400 Liber, 100 Spate, Cosmina Aaniţei – o medalie de bronz la 100 Liber, Paul Roman s-a ales cu o medalie de bronz la 100 Fluture şi Ştefan Ropan – o medalie de bronz la 100 Bras, toţi sportivii de mai sus fiind pregătiţi de antrenorii Cezar Moscaliuc, Luis Lăcătuş şi Andrei Pinticanu.

„Aşteptăm cu nerăbdare Campionatul Naţional Şcolar, ce se va desfăşura la Reşiţa la începutul lunii mai. Felicităm sportivii pentru rezultatele excelente obţinute la competiţiile naţionale şi la etapele regionale din aceasta primăvară şi succes în continuare”, a declarat antrenorul Cezar Moscaliuc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava