MOPAN Suceava

La sfârșitul săptămânii trecute, CSȘ „Nicu Gane” Fălticeni a obținut calificarea directă la Turneul final al Campionatului Național – Divizia Speranțe la volei masculin. Echipa pregătită de profesorul antrenor Ionel Ciocan a dominat grupa semifinală de la Buzău, în care a înregistrat victorii pe linie, fără set pierdut.

“Suntem bucuroși pentru că ne-am atins obiectivul intermediar, calificarea în finală. Am facut un turneu perfect, 3 jocuri, 3 victorii cu 3-0. Așteptăm turneul final, în care avem ca obiectiv obținerea unei medalii. Dacă reușim să menținem același nivel de pregătire, și vom fi sănătoși, sunt șanse foarte mari!”, ne-a declarat antrenorul Ionel Ciocan.

Lotul CSS “Nicu Gane” Fălticeni: Lungu Vlad, Coțovanu Pavel, Macovei Teodor, Hortopeanu Sabin, Romanică Gariel, Mogage Răzvan, Călugărița Sabin, Toader Eduard, Ciocan Mihnea, Ciubotariu Cezar, Solcan Ciprian, Corduneanu Emanuel, Oanea Leonard, Marian Robert. Antrenor – profesor Ciocan Ionel.

Federația Română de Volei a schimbat în acest sezon sistemul de calificare pentru Turneul Final.

În faza a II-a semifinală, doar echipele clasate pe primul loc, din fiecare grupă, s-au calificat direct la turneul final, situație în care se află și CSS Nicu Gane Fălticeni.

Cu șanse de calificare rămân și echipele de pe locurile 2 și 3 din fiecare serie. Acestea vor juca o nouă rundă de calificare. Cele 8 echipe aflate în această situație vor juca în două turnee semifinale. Primele două clasate în cele două serii vor obține dreptul de a participa la turneul final.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava