MOPAN Suceava

Cele două echipe de volei cadeți (juniori II) din județul Suceava, cea a Clubului Sportiv Școlar „Nicu Gane” Fălticeni, antrenată de Marius Stan, și cea a Liceului cu Program Sportiv din Suceava, pregătită de Tudor Orășanu, au încheiat anul cu meciul direct, primul din retur. În sala de la Fălticeni, gazdele au reușit să se impună în fața sucevenilor cu scorul de 3–1. Oaspeții, conduși de pe bancă de Tudor Orășanu, au început mai bine acest meci, pe fondul unui joc modest al fălticenenilor, și s-au impus cu 25–15. Setul doi a fost complet diferit, cu un joc foarte bun al gazdelor, care au condus cu 20–5. La acest scor gazdele au introdus rezervele și au egalat situația la seturi, după 25–12. Elevii lui Marius Stan au continuat jocul bun și-n următoarele două seturi, impunându-se cu 25–14 și 25–17.
„Am început foarte prost acest meci și orice minge pe care o atingeam se ducea în aut, mai exact n-a mers nimic în jocul nostru, inclusiv serviciul. În setul doi sportivii noștri și-au revenit și au ascultat indicațiile, au servit excelent pe punctul lor slab și astfel am reușit să conducem cu 20–5, când ne-am permis să rulăm tot lotul. Sunt mulțumit de evoluția echipei în acest campionat, deși nu este în regulă să avem astfel de fluctuații foarte mari de la un set la altul, dar sper să rezolvăm și acest inconvenient”, a explicat antrenorul echipei din Fălticeni, Marius Stan.
CSȘ „Nicu Gane” Fălticeni a folosit în meciul cu LPS Suceava un lot format din sportivii: Fabian Todică, Gabriel Albu, Denis Irimescu, Alexandru Viziteu, Alexandru Onofrei, Răzvan Dănilă, Richard Vrabie, Silviu Ionaș, Mihnea Moșneagu, Paul Cojocaru, Sebastian Toader și Eduard Toader.
Celălalt meci din serie, dintre Botoșani și Piatra Neamț, a fost amânat, iar fălticinenii au terminat anul pe primul loc și vor reîncepe  jocurile oficiale pe data de 14 ianuarie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava