Concert pascal
MOPAN Suceava

În prima rundă a returului Ligii Zimbrilor, CSU din Suceava a reușit cea mai clară victorie din acest sezon competițional, 29-21 cu ultima clasată, U Cluj. Sucevenii au avut de-a lungul anilor portari de valoare precum Pralea, Șelaru sau Tcaciuc, însă o evoluție ca a ”goalkeeper”-ului Grigoraș într-un meci nu am mai văzut. Pentru a păstra totușI ”dimensiunile” succesului, trebuie de amintit faptul că oaspeții au venit doar cu patru reserve la jucătorii de camp și au mai pierdut doi dintre ei chiar în prima repriză. Ramba a fost eliminat cu catonaș albastru, în timp cu unul dintre tinerii din noua ”gardă” s-a accidentat serios și nu a mai putu juca.

După ce în primele 15 minute de joc a condus copios pe tabela de marcaj, grație paradelor de excepție ale portarului Grigoraș, elevii profesorului Petru Ghervan s-au pierdut inexplicabil apoi și scorul la pauză dintre CSU din Suceava și U Cluj a fost doar 15-13.

Universitarii suceveni au lăsat pixul și au recurs la ceva mai ”abraziv” în duelul cu colegii lor, iar rezultele s-au văzut. La un moment dat gazdele au avut 11 goluri avans pe tabela de marcaj. Poate că la o primă vedere se poate crede că atacul a fost de senzație, dar nu, portarul Grigoraș a fost în zi mare. Deci, pentru o seară, Grigoraș a fost cel mai tare din oraș.

CSU din Suceava a câștigat normal un meci în fața unei echipe subțiri, nervoase și fără un amestec omogen de ”babe” cu tineri.
Gruparea suceveană are 12 puncte înainte de ultimul joc din acest an și cu siguranță regretă partidele, patru, pierdute la doar un gol diferență, doar două din cele 12 puncte posibile de achziționat oferind un atu bun pentru 2022.

CSU SUCEAVA – U CLUJ-NAPOCA 29-21 (15-13) Arbitri: Alexandru Constantin / Laszlo Gal
Suceava: Grigoraș, Makaria – Tîrzioru 7, Stanciuc 6, Roșu 5, V. Anton 4, Furak 3, Lupu 1, Kbilashvili 1, Bologa 1, Dascălu 1, E. Szasz, Ștefan, Urdă, Juverdianu, Kutahya. Antrenor: Petru Ghervan.

Cluj: Apostu, V. Coman – A. Coman 4, Ostace 4, Iancu 3, Putnoky 3, Adoreanu 2, Gurănescu 2, Fodorean 2, Ramba 1, Mocioi, Coroian. Antrenor: Marius Stavrositu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava