MOPAN Suceava

CSU din Suceava a încasat încă o înfrângere usturătoare în cadrul etapei a VII-a a Ligii Naționale de handbal masculin. Dacă până acum sucevenii pregătiți de Adrian Chiruț și Iulian Andrei reușeau să țină piept adversarilor lor pe parcursul primei reprize, în meciul cu HC Buzău ei au ratat acest lucru scorul fiind după primele 30 de minute 19-11 în favoarea buzoienilor.

Începutul reprizei secunde nu a fost bun pentru handbaliștii suceveni, Renaud și Esteki Alakharam ducând scorul la 25-15 în favoarea buzoienilor.

CSU din Suceava a rămas cu două puncte în clasament după ce a pierdut fără drept de apel în fața celor de la HC Buzău. După o primă repriză mai puțin decât ”subțirică”, în care au marcat doar de 11 ori, sucevenii au mai prins, oarecum ceva roșu în obraji în partea secundă pe care au câștigat-o cu 13-11. Scorul final al partidei HC Buzău – CSU din Suceava a fost 30-24 și sâmbătă sucevenii ar trebui să joace cu CSM Bacău, grupare care nu a venit la acest turneu pentru că are jucători pozitivi la coronavirus și astfel poate contabiliza prima victorie din campionat.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava