Concert pascal
MOPAN Suceava

CSU din Suceava nu s-a descurcat pe terenul celor de la Magnum Botoșani, într-un meci din cadrul etapei a XIV-a a seriei A a Diviziei A de handbal masculin, partidă disputată ieri în sala ”Elisabeta Lipă”. Plusul de experiență al gazdelor a fost decisiv în stabilirea scorului final, tinerii jucători pregătiți de antrenorul Adrian Chiruț comițînd erori copilărești.

Prima repriză a fost dominată de botoșăneni care au profitat de indeciza din defensiva sucevenilor și de lipsa de inspirație în jocul pozițional de pe atac. Deși portarul Duman a avut cîteva intervenții de excepție, Magnum Botoșani a intrat în avantaj la cabine în fața celor de la CSU din Suceava, scor 14-12.

În partea secundă, sucevenii au dat ceva semne de revenire, dar nu suficient. Greșelile de pe faza de apărare și ratările din ofensivă au făcut ca Magnum Botoșani să câștige în final cu 26-21.

În urma acestui rezultat, CSU din Suceava își păstrează poziția de lider în clasament, la golaveraj, dar a fost egalată la puncte de Magnum Botoșani.

În următoarea etapă, CSU din Suceava va juca acasă cu CSU Galați.

CSU din Suceava: Duman, Iulian Andrei – Tofănel (1), Mihalcea (3), Maxim Oancea (1), Cozorici (1), Popia (1), Leordean (5), Loic (5), Kobzii (4).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava