Concert pascal
MOPAN Suceava

CSU din Suceava s-a deplasat săptămâna aceasta în Ardeal, pentru a susține două meciuri de pregătire, la Turda, în compania vicecampioanei Ligii Zimbrilor, Potaissa.

În primul joc, gazdele s-au impus cu scorul de 30-27, după ce la pauză scorul a fost egal, 14-14. Partida revanșă s-a încheiat tot cu victoria celor de la Potaissa, cu 32-30 (18-15), la capătul unui meci la fel de echilibrat.

Cu acest prilej a debutat pentru prima echipă a „universitarilor” foarte tânărul Codrin Radu, în vârstă de doar 16 ani, component al echipei naționale de cadeți a României.

”Au fost două jocuri bune în care s-a alergat mult. Suntem aproape de primul meci oficial și mai avem ceva lucruri de pus la punct. Avem un tânăr și competitiv și așteptăm cu mare încredere acest sezon competițional.

Nu știm exact protocolul care va stabili numărul de spectatori prezenți în tribune, dar în mod cert nu se va mai juca în sistem turneu, ci fiecare echipă va juca și pe teren propriu.

Pentru noi cel mai interesant lucru este acela că în cazul în care în sală se va permite accesul a 50% de persoane, vor intra doar vreo 150 de spectator pentru că sala noastră are o capacitate de doar 400 de locuri. Dacă sala avea 2.500 de locuri, lejer ar fi putut intra peste 1.300 de spectatori. Oricum, avem nevoie de suporterii noștri și îi așteptăm cu drag la meciurile de acasă. Vom vedea care sunt condițiile de intrare în sală” a spus profesorul Petru Ghervan.

Pe 29 august, în prima etapă a ediției de campionat 2021-2022 a Ligii Zimbrilor, CSU din Suceava va evolua pe terenul nou promovatei Universitatea Cluj. Primul meci pe teren propriu va avea loc pe 5 septembrie, oaspete pentru studenții suceveni fiind Minaur Baia Mare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava