MOPAN Suceava

CSU din Suceava va începe sezonul oficial 2023 acasă, pe 4 februarie într-o partidă cu CSM București. Înainte de meciul de campionat, handbaliștii suceveni au disputat două partide amicale pe terenul celor de la HC Odorhei.

Din păcate, la finele săptămânii trecute vremea a fost total nefavorabilă, iar drumul până la Odorhei a durat cu aproape trei ore în plus. În aceste condiții, jucătorii suceveni au intrat pe teren imediat după masă și acest lucru s-a văzut. CSM Bacău a câștigat cu 40-24.

Scorul nu are nevoie de comentarii, iar jucătorii suceveni au dorit să-și ia revanșa, oarecum, în duelul cu HC Odorhei. Meciul a fost unul palpitant și echilibrat, gazdele impunându-se pe final cu 33-32.

”Nu i-am avut la acest turneu pe Bologa, răcit și pe Stanciuc și Zarițchi, plecați cu naționala de juniori în Austria. În schimb au revenit pe teren Leodnard Ștefan și Botond Balaș. Nu am pus accent la acest turneu pe rezultate și am încercat să vedem diferite variante de echipă înainte de partida oficială cu CSM București. Cel mai important lucru este ca jucătorii să fie sănătoși și în formă pentru meciul de sâmbătă din campionat” a declarat antrenorul Bogdan Șoldănescu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava