Concert pascal
MOPAN Suceava

Handbaliștii de la CSU din Suceava vor începe luni cu adevărat pregătirea de iarnă. După câteva zile de reacomodare la efort, de la finele săptămânii trecute, lotul pregătit de profesorul Petru Ghervan, ajutat de Bogdan Șoldănescu și Iulian Andrei va intra în programul de antrenamente specific acestui moment.

CSU din Suceava s-a reunit joi seară, în sala Liceului cu Program Sportiv Suceava. Din lotul formației sucevene, la prima întâlnire din 2023 au fost prezenți 16 jucători, printre care și foștii sportive care au suferit accidentări grave, Botond Balazs, Pavel Loic și Paul Simulescu.

Până la reluarea Ligii Naționale, CSU din Suceava va disputa cinci meciuri amicale.

Echipa suceveană va pleca mai întâi la Turda, acolo unde va susține două meciuri de pregătire, pe 20 ianuarie cu gazdele de la Potaissa și pe 21 ianuarie cu Minaur Baia Mare sau CSM Odorheiu Secuiesc.

Marți, pe 24 ianuarie, echipa antrenată de Petru Ghervan, Bogdan Șoldănescu și Iulian Andrei va primi vizita celor de la CSM Focșani.

Handbaliștii suceveni vor susține ultimele două teste din această iarnă pe 27 și 28 ianuarie, la Odorheiu Secuiesc, cu echipa gazdă și cu CSM Bacău.

Clasată pe locul 9 în Liga Națională, CSU din Suceava va disputa primul meci oficial din 2023 pe 4 februarie, când va primi vizita ocupantei locului 4, CSM București.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava