Concert pascal
MOPAN Suceava

Sezonul competițional 2020-2021 al Ligii Naționale de handbal masculin a fost unul foarte complicat din cauza pandemiei cu Covid-19. S-a jucat fără spectatori, în sistem turneu cu mai multe partide consecutive distribuite în câteva zile pe teren neutru, lucru care a deranjat mult cele 16 echipe prezente la start. Mai mult, pandemia cu coronavirus a majorat serios cheltuielile formațiilor din Liga Zimbrilor care trebuiau să facă teste înainte de fiecare turneu și care a apoi era necesar să aibă grijă de jucătorii infectați.

CSU din Suceava a trecut bine peste acest sezon greu și a gestionat cu responsabilitate o situație neprevăzută. La final de campionat gruparea suceveană s-a clasat pe locul XII, unul bun în condițiile date și lotul pe care l-a avut la dispoziție.

Din păcate, la sfârșitul campionatului a apărut un turneu de baraj neprogramat clar de la început, dar care a fost acceptat.

Federația Română de Handbal a anunțat programul meciurilor din cadrul turneului de menținere/promovare în Liga Națională, ce se va desfășura în perioada 17-19 mai, în Sala „Gheorghe Barițiu” din Turda.

CSU din Suceava se va bate pentru cele două locuri ce asigură prezența în viitorul sezon al Ligii Naționale cu Universitatea Cluj, CSU Pitești și CSM Bacău.

Programul turneului de la Turda:

luni:

ora 15.00: CSM Bacău – CSU Pitești

ora 17.30: CSU din Suceava – Universitatea Cluj

Marți:

ora 15.00: CSM Bacău – Universitatea Cluj

ora 17.30: CSU din Suceava – CSU Pitești

Miercuri:

ora 15.00: Universitatea Cluj – CSU Pitești

ora 17.30: CSM Bacău – CSU din Suceava

“Sper să ne descurcăm, mai avem doar trei meciuri și cred că avem capacitatea de a trece de grupările din eșalonul secund. Am muncit mult să ajungem până aici și nu ne vom âmpiedica tocmai acum. Am încredere în echipa noastră” a precizat antrenorul Adrian Chiruț, înaintea turneului de baraj.

În altă ordine de idei, CSU din Suceava și-a asigurat poarta pentru sezonul viitor, după ce oficialii clubului au ajuns la un acord cu experimentații Ștefan Grigoraș și Darius Makaria pentru prelungirea contractelor de joc cu gruparea suceveană.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava